Zoals je wellicht weet zijn onze drie katten niet allemaal op dezelfde dag geboren. Vorig weekend werd Rocky 1 jaar en de 27e zullen Marble en Pebbles dezelfde leeftijd bereiken. Ter viering weer een set nieuwe foto’s gemaakt.

Ik heb ook mijn best gedaan om een groepsfoto te maken maar ze waren in een ondeugende bui. Helaas. In plaats daarvan wel een aantal leuke solo foto’s.

Disclaimer: helaas moet ik er expliciet bij vermelden dat copyright van onderstaande foto’s bij mij ligt. In het verleden zijn mijn foto’s wel eens gedownload en ergens anders gebruikt. Als je een foto voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan graag eerst contact met mij opnemen. Je mag deze foto’s óók niet zonder toestemming delen op je instagram of andere kanalen.

Marble

Marble is een echte jager. Die kijkt het liefst de hele dag naar vogeltjes en prooi. Ze vindt het geweldig als je met een hengel door de kamer zwiert zodat ze kan jagen. Vertelt ook graag hele verhalen aan je.

Rocky

Rocky de knuffelaar. Er is geen moment op de bank dat hij niet op schoot komt knuffelen. Hij wordt het liefst de hele dag gekriebeld op zijn hoofd. Tolereert het niet als je in de andere hand een telefoon vast houdt.

Pebbles

Pebbles is de deugniet. Ze is snel en sneaky. Klimt zo ergens op om snel iets te doen wat niet mag. Als je haar niet hoort dan doet ze iets ondeugends. Als je haar wel hoort squeeken dan wilt ze graag samen spelen.

Auteur

Schrijf een reactie