Na veel overleggen, nadenken en observaties is het nu écht aan het worden. We weten welke kittens begin juli naar ons gaan verhuizen!

We hadden al wat naam opties, voordat we wisten welke kittens het zouden worden. Maar nu dat de kittens zelf bekend zijn blijken de namen ook erg goed te passen!

De stamboom namen

De cattery liet ons ook de stamboom namen kiezen. Ze hadden zelf al wat inspiratie opties genoemd en naar aanleiding daarvan hebben wijzelf een avondje zitten brainstormen. We waren er al vrij snel uit 🙂 We stellen aan jullie voor:

Best Catch Curious Rocky

Best Catch Delicate Marble

Best Catch Daring Pebbles

(Op de foto van links naar rechts)

De roepnamen, voor zover een kat daar naar luistert, zijn Rocky, Marble en Pebbles.

Drie kittens

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om niet voor een duo maar een drietal te gaan. Alle kittens op één na waren door de wachtlijst al voorzien van een huisje. We wilden niet dat die ene dan zonder broertjes of zusjes kwam te zitten, als ze wel close waren. Toen we dat eenmaal hadden besloten konden we ook niet meer terug naar twee ^^ De eigenaren van de cattery hebben heel veel geobserveerd en kwamen tot de conclusie dat deze drie echt goede maatjes zijn. Leuk!

Best Catch Curious Rocky

Deze deugniet is super snel met alles. Hij had na een paar dagen zijn oogjes al open, liep als eerste de ren te verkennen en is momenteel ook de enige die op level 3 van de krabpaal kan. Een avonturiertje die ook grote broer is voor de rest. Hij is een blauwe kater en zijn oogjes kleuren al een beetje bruin. Momenteel is hij 7 weekjes en zal ietsje langer bij de fokker blijven zodat hij met zijn (stief) zusjes kan verhuizen.

Best Catch Delicate Marble

Een prachtig blauw bicolor poesje. Marble is nu 5 weekjes oud en een beetje verlegen. Ze is wat subtieler in haar karakter en moet echt even inkomen bij vreemde mensen. Stoeit graag met haar broertjes en zusjes.

Best Catch Daring Pebbles

De laatste van ons drietal is Pebbles. Een lilac bicolor poesje, maar ze speelt een beetje vals! In plaats van een wit buikje zoals Marble heeft Pebbles maar op een paar plekken witte vlekjes op haar pootjes. Ze is de kleinste omdat ze bij geboorte al klein was en wat moeite had om te drinken. Daarom is ze vooral groot gebracht met de hand en fles. Hierdoor is ze wel erg knuffelig, met 5 weekjes al, en zit ze graag op je schoot of hand.

Ondanks dat ze de kleinste is, is ze onbevreesd. Ze stapt door de kamer alsof de wereld van haar is. Duikt als enige nóóit terug de werpkist in als de stofzuiger tevoorschijn komt. Daarom Daring Pebbles. Overigens denken we dat ze nog flink gaat groeien en de achterstand op Marble nog wel kan inhalen. Ze eet nu geweekte brokjes en gaat straks vast zelf de brokjes eten.

We zijn echt heel blij met dit drietal en de namen! het duurt nu nog even voordat ze bij ons komen. De tijd kan ons niet snel genoeg gaan ^^ Wil je weten wat we al aan het klussen zijn voor dit trio? Bekijk dan het artikel over onze klimmuur.

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie