Rocky, Marble en Pebbles werden in augustus vereerd door een verrassingspakket van Kattenveertjes! Daar zaten onwijs leuke speeltjes in waar ze dol enthousiast over zijn. In dit artikel onze review over de Crazy Hunter en de navulling Vogel voor Crazy Hunter inclusief actie foto’s.

Crazy Hunter

De Crazy Hunter is een hengel van Kattenveertjes en er zit dan ook, niet verbazend, standaard een kattenveertje aan. Hij is gemaakt van hout en daardoor heel stevig. Als Marble een prooi vastheeft dan houdt ze hem heel stevig vast waardoor er best wat handigheid en kracht nodig is om hem los te krijgen, maar deze hengel kan dat zeker aan. Er zit een lang touw aan waardoor je het veertje heel makkelijk door de kamer laat vliegen. Daarnaast zit er een handig haakje aan het uiteinde van het touwtje wat voorkomt dat het speeltje van het touwtje komt. Ook handig dat je dus makkelijk een nieuw speeltje eraan kan hangen. Er zijn voor de Crazy Hunter verschillende vervangende onderdelen en alternatieve speeltjes te koop.

Bekijk de Crazy Hunter op kattenveertjes.nl

De Crazy Hunter is met het veertje zelf ook een onwijs leuke hengel. We hadden Rocky en Marble op twee stoelen gezet en probeerden op deze manier leuke foto’s te schieten. Dat is aardig gelukt, mede dankzij de Crazy hunter!

Navulling Vogel

Er zijn dus meerdere navullingen te koop, waaronder Vogel. Deze zat in het verrassingspakket van ons drietal. Je bevestigd hem heel eenvoudig aan de Crazy Hunter. Het voordeel van de Vogel is dat hij vliegt als een echte vogel. Door de manier waarop de veertjes zijn bevestigd vliegen ze echt door de lucht als je de Crazy Hunter heen en weer beweegt. Rocky en Marble zijn echte jagers en die doken er vol enthousiasme op af!

Bekijk de Vogel navulling op kattenveertjes.nl

Er zijn ook nog andere navullingen, zoals twee andere Vogels, muisjes en Jumbo veertjes. Afhankelijk van wat jouw kat leuk vindt kan je dus wat variaties uitproberen. Met een hengel spelen samen met je kat is onwijs leuk en zorgt voor een betere band tussen jullie. En het is uiteraard hartstikke leuk om ze ook nog op foto en film te kunnen krijgen ๐Ÿ™‚

In onderstaand filmpje krijg je een duidelijk beeld van hoe de Vogel vliegt als je ermee speelt. Je kan tevens zien hoe lang het bereik van de hengel is. Er zitten een aantal slow motion stukjes in zodat je de Vogel, en de spectaculaire sprongen, kan zien.

Dat zorgde natuurlijk ook voor leuke actiefoto’s dus hierbij de leukste!

Kattenveertjes

In het verhuispakket van de kleintjes zat ook een kattenveertje. Deze is echter al heel snel verdwenen, maar waar naartoe? We hebben het hele huis overhoop gehaald maar kunnen hem niet meer vinden. Ik verdenk Rocky ervan dat hij hem weer eens op de kattenbak had verstopt en het veertje bij de grote schoonmaak samen met het grit zรณ in de vuilniszak is verdwenen. Gelukkig zat er in het verrassingspakket ook een pakje nieuwe kattenveertjes. Dit zijn grote kattenveertjes en ideaal om mee te nemen, mee te voetballen, door de kamer te meppen en nog veel meer. Pebbles en Marble zijn er dol op ๐Ÿ˜€ Dus er wordt uren en uren plezier aan beleefd. Disclaimer: de veertjes komen onder al je meubels terecht, dus wees voorbereid dat je ze nog heel lang overal gaat vinden of onderuit moet plukken als personeel ๐Ÿ˜‰

โ™กย โ€“ Vivianne

Dit artikel bevat producten die naar mij zijn opgestuurd in ruil voor een eerlijke review.

Auteur

Schrijf een reactie