Hoewel ik eigenlijk meerdere boeken tegelijk aan het lezen ben, focus ik mij vooral op 2 boeken. Momenteel lees ik een audioboek voor onderweg en een ‘gewoon’ boek wat op mijn nachtkastje ligt.

Inferno – Dan Brown

Dit is het vierde boek in de Robert Langdon serie en wat mij betreft de spannendste. Zoals je aan het boek kan zien is hij vaker gelezen 🙂 Heb hem zelf al eerder gelezen en J ook – die koopt altijd het echte boek en ik het e-book. Hiervoor heb ik The Lost Symbol gelezen, die had ik in twee weken uit en lag ook op mijn nachtkastje. Ik lees elke avond ongeveer een half uurtje voor het slapen gaan. J heeft het laatste boek Origin al gelezen en als ik Inferno uit heb ga ik die ook lezen.

Goodreads link

Boek Inferno van Dan Brown

Life and Laughing – Michael McIntyre

Naast een gewoon boek luister ik ook naar een audioboek. Dat is wat onregelmatiger dan lezen voor het slapen. Momenteel luister ik naar de autobiografie van Michael McIntyre. Om een beetje in de sfeer van Kevin Hart te blijven. Het boek duurt 7 uur en 44 minuten en is al uit 2010. Tot nu toe is het wel een aardig boek. Ik ken Michael McIntyre niet van zijn shows dus dan is het toch wat lastiger om er in te komen.

Audible link

Life and Laughing - Michael McIntyre in Audible

Ik ben alvast aan het nadenken over andere leuke boeken om te luisteren of lezen.  Heb niet specifiek van een bepaald genre alhoewel het wel in fasen bij mij gaat. Hebben jullie aanraders?

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie