De film Every Day gaat over de 16-jarige Rhiannon en A, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Het is een romantische drama film met een beetje fantasie.

Bioscoopfilm

Wij hebben Every Day in de bioscoop gezien met ons Pathe Unlimited Gold abonnement. Door dat abonnement is het makkelijk om ‘even’ naar een film te gaan, ook al is hij misschien niet bioscoopwaardig. Zo kunnen we toch recente films op een legale manier zien zodra ze uitkomen. Het is alleen geen film die je per sé in de bioscoop hoeft te zien. Als je hem op Netflix kan opzetten is het ook goed.

Samenvatting

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben.

Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam.

Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Naar het gelijknamige boek van David Levithan.

Releasedatum: 22-02-2018
Samenvatting van Pathé

Trailer

Review Every Day

Het is een vermakelijke film, maar niet echt een film die je vaker dan een keer hoeft te zien. Het gaat grotendeels over een tienerleven en ook de dingen die rondom High School plaatsvinden. Het is niet á la High School Musical, ze hebben het wel subtiel verwerkt. Maar als je daar niet van houdt is deze film geen aanrader.

Ben je opzoek naar een film die je 1,5 uur vermaakt dan kan deze film dat prima doen.

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie