Oeps! Bijna een maand te laat gepost terwijl het is een rustige oktober is geweest op gebied van films en series. Ondanks dat er niet super veel interessants in de bioscoop of nieuw op Netflix was heb ik toch een paar inspiratie items voor je.

Film aanraders deze maand

Het is nog komkommertijd in aanloop naar de feestdagen, dan komt er altijd heel veel uit. Toch twee leuke film aanraders van oktober:

  • Night School
  • A Star is Born

Night School

De nieuwste film van Kevin Hart is uiteraard weer een comedy film. Ik vond hem niet super hilarisch maar wel vermakelijk. Kevin Hart zet zichzelf wel weer lekker ‘voor gek’ en entertained je wel.

Bekijk Night School op imdb.

A Star is Born

Zoals je misschien weet was Lady Gaga bezig met een film. In A Star is Born speelt zij samen met Bradley Cooper, beide waren ze niet eerste keuze voor deze remake, maar uiteindelijk wel een hele leuke match. In het begin van de film herkende ik Lady Gaga helemaal niet zonder bijzonder outfit en haar. Ze speelt het heel goed, alsof je haar eigen verhaal meemaakt. Alle liedjes zijn live opgenomen en in de film verwerkt. Over het algemeen een leuke muzikale drama film.

Bekijk A Star is Born op imdb.

Netflix aanraders deze maand

Bij gebrek aan goede films in de bioscoop is de fallback toch weer Netflix. Ook hier hebben we de meeste leuke dingen ondertussen wel gezien maar af en toe vinden we weer eens wat:

  • Crazy Ex-Girlfriend (seizoen 3 en 4)
  • 13 Reasons Why (seizoen 2)
  • Bodyguard (seizoen 1)

Bodyguard

Een onverwachte vondst. In eerste instantie leek het niets voor ons, maar nadat we de trailer en eerste aflevering keken hebben we de rest in twee avonden uitgekeken. Het zijn helaas maar 6 afleveringen, maar je wordt er gelijk heel diep ingetrokken. Het is spannend, drama en een klein beetje politiek.

Bekijk Bodyguard op imdb.

Crazy Ex-Girlfriend

In het begin ging deze serie vooral over het drama omtrent de “ex” zijn. Daarna wist ik niet goed meer waarom ik de serie ook al weer volgde. Maar nu in seizoen 3 en 4 komt er wel weer een rode draad in. De hoofdrolspeelster is gediagnosticeerd met bipolar, wat een hoop gedrag verklaard, en in dit seizoen zie je hoe ze daarmee worstelt en leert omgaan. Uiteraard met de benodigde drama! Niet alle afleveringen van seizoen 4 zijn beschikbaar.

Bekijk Crazy Ex-Girlfriend op imdb.

13 Reasons Why

Na het eerste seizoen vroeg ik mij af hoe een eventueel tweede seizoen eruit zou zien. In seizoen een krijg je een korte blik in elk karakter en in seizoen twee krijg je eigenlijk veel meer te weten over het doen en laten van de individuele personen. Daarnaast is het bijzonder om te zien hoe de case zich ontwikkelt en hoe het impact heeft op hun leven en hun beslissingen.

Bekijk 13 Reasons Why op imdb.

Niet bijzonder veel, of bijzondere, aanraders deze maand. Maar wellicht toch weer wat inspiratie voor een saaie regenachtige zondagmiddag. Tips en adviezen hoor ik ook altijd graag 🙂

Auteur

Schrijf een reactie