Deze maand een kort lijstje van bioscoopfilms die recent uit zijn. Niet zo makkelijk thuis te kijken maar wel leuk als je toevallig zin hebt om een bioscoopje te pakken 🙂

Film aanraders deze maand

Net zoals in het vorige artikel een kort lijstje met trailers voor jullie. Het is weer vrij breed, ik hou van veel verschillende soorten films ^^

  • Crazy Rich Asians
  • Book Club
  • The Spy Who Dumped Me
  • The Equalizer

Crazy Rich Asians

Deze film is gebaseerd op een boek (serie, 3 delen) en is een romantische comedy. Eerlijk gezegd heb ik na de film de boeken serie gelezen en die bevalt beter dan de film. In de boeken is wat meer nuance aanwezig over hoe Rachel haar plek probeert te vinden in een bizarre familie en (andere) cultuur. Desalniettemin vond ik het een vermakelijke feel-good film.

Bekijk Crazy Rich Asians op imdb.

Book Club

Een groepje vriendinnen wat al sinds jaren elke maand samen komen om een boek te bespreken. Dat klinkt lame, totdat een van de dames met 50 Shades of Grey aan komt zetten. Ze zijn dan al van middelbare leeftijd en het boek schud heel wat op. Een super leuke romantische comedy film die vrouw en man aan het lachen maakt.

Bekijk Book Club op imdb.

The Spy Who Dumped Me

Twee dames die op onverwacht spionnen avontuur gaan. Een actiefilm met een heleboel humor, het een wat beter en vermakelijker dan het ander. Omdat de trailer al tig keer in de bioscoop langs was gekomen kende ik de leukste grapjes al voordat ik de film daadwerkelijk zag. Desondanks een vermakelijke film en vooral een fan van Kate McKinnon!

Bekijk The Spy Who Dumped Me op imdb.

The Equalizer 2

Een lekkere spannende vermakelijke actiefilm.

Bekijk The Equalizer 2 op imdb.

Welke film heeft jouw interesse gewekt? Nog andere tips of aanraders?

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie