Browse je vaak eindeloos Netflix en heb je uiteindelijk nog niks gevonden om te kijken? Weet je niet welke films er recent zijn uitgekomen? Of zit je eindeloos imdb of YouTube rond te snuffelen om trailers op te zoeken? Ik deel de films die ik in juli heb gekeken mét trailers. Misschien zit er wel iets tussen wat je wilt gaan kijken? 🙂

De aanraders deze maand

In juli ben ik vrij veel naar de bioscoop geweest. De aanraders deze maand zijn dus ook pas recent in de bioscoop uitgekomen, waardoor ze wellicht wat lastiger thuis te bekijken zijn. Qua genre gaat het vrij breed dus voor ieder wat wils:

  • The Leisure Seeker
  • Adrift
  • Tag
  • Skyscraper
  • Mamma Mia: Here We Go Again
  • Ant-man and The Wasp
  • Mission Impossible – Fall out

The Leisure Seeker

Heb je zin in een mooi, klein beetje emotioneel, verhaal? Dan raad ik de Leisure Seeker aan. Deze film is begin 2018 al uitgekomen maar ik zag hem onlangs in de 50+ bioscoop, als 24 jarige haha! Het gaat over een ouder stel wat met pensioen is en eigenlijk wegloopt met hun camper om op avontuur te gaan. Er zit in deze film een duidelijke boodschap verwerkt, je bent nooit te oud voor avontuur!

Bekijk op imdb

Adrift

Deze film is vorige maand uitgekomen in Nederland. Het is een avontuurlijke drama film over een stel wat moet overleven midden op een oceaan in een bizarre storm. Hoewel er een klein beetje drama in terug komt, draait deze film vooral om het goede verhaal.

Bekijk op imdb

Tag

Als je zin hebt in een leuke comedy film dan raad ik Tag aan. Het gaat om een vriendengroep die al 30 jaar hetzelfde spelletje tikkertje spelen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Een leuke lichte film die je zeker zal vermaken. De boodschap in deze film: blijf jong en vind manieren om in contact te blijven met de mensen die je dierbaar zijn.

Bekijk op imdb

Skyscraper

Heb je meer zin in een actiefilm waarvoor je niet echt op het verhaal hoeft te letten? Dan is Skyscraper misschien wat voor je. Gewoon een leuke actiefilm, niet super speciaal maar wel vermakelijk.

Bekijk op imdb

Mamma Mia: Here We Go Again

Ben jij een fan van musicals? Films waarin veel wordt gezongen? Heb jij de eerste Mamma Mia film ook gezien? Dan is het vervolg, wat 10 jaar na deel 1 uitkomt, wat voor jou 🙂 Het is weer lekker veel muziek, leuk verhaal en prachtige locaties.

Bekijk op imdb

Ant-man and The Wasp

Voor deze film hoef je geen Marvel fan te zijn. Of een van de andere superhelden films te hebben gezien. Je hoeft zelfs deel 1 niet te hebben gezien, maar dat is wel leuk natuurlijk. Ant-man vormt in deze film een duo met The Wasp. Leuk, grappig en vermakelijk!

Bekijk op imdb

Mission Impossible – Fall out

Als afsluiter nog een actie film. De Mission Impossible serie is iedereen wel bekent. Gave stunts en een leuk verhaal. Tom Cruise heeft bijna alle stunts zelf gedaan. Als je met die wetenschap de film kijkt zijn de stunts nog gaver.

Bekijk op imdb

Welke film heeft jouw interesse gewekt? Nog andere tips of aanraders?

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie