Onze stoere kater Rocky is alweer 4,5 maand en flink gegroeid. Hij zit al even in een slungel fase en we hebben het idee dat hij nu weer wat meer ‘in verhouding’ begint te worden. Met zijn 2.885 kg is hij de zwaarste van het drietal, maar niet té zwaar. Hij blijft immers een Brits Korthaar kater.  Hij is hoe dan ook een lieverd, zelfs bij (het meeste) bezoek komt hij na een minuut of 10 op schoot knuffelen. Hij eist echte knuffelsessies en laat dat al spinnend horen. Rocky was net wakker geworden toen we de zogenaamde fotoshoot gingen doen. Dat liet hij merken ook, hij kon niet stoppen met gapen, of zijn ogen dicht doen of zijn tong uitsteken. We hebben daardoor een hele leuke blooper serie, maar we wilden toch ook echt een paar serieuze en leuke foto’s hihi. Na veel speeltjes voor zijn ogen te zwaaien is het toch gelukt! We hebben zelfs een aantal leuke groepsfoto’s weten te schieten.

Rocky’s mama: Brimere’s Amazing Aline
Rocky’s papa: Hans Dampf von Haus Bavarian Cats

Foto’s Rocky

Slow motion video

De foto’s zijn geschoten met een Sony RX100 m4 camera. Hier zit ook een leuke slow motion functie op waar we ook mee geoefend hebben. Dat is nog knap lastig met zulke bewegende objecten. Als bonus hierbij wat slow motion opnames.

Als je het leuk vindt kan je de foto update van Pebbles hier zien en die van Marble hier. Je kan Rocky en de andere twee ook volgen op Instagram.

 – Vivianne & Rocky

Auteur

Schrijf een reactie