Deze vrijdag is onze ondeugende Pebbles 4 maanden oud. Hoog tijd voor een foto update! Ze weegt op het moment van schrijven 1.645 kg en is al heel erg gegroeid sinds de laatste foto’s. Ze zit qua groei en gewicht op een prima punt vergeleken bij andere Brits Korthaar kittens. Alleen als je haar vergelijkt met Rocky en Marble, bijvoorbeeld bij de groepsfoto’s of de blunder foto’s, dan zie je dat ze wel kleiner is. Maar Pebbles wilt graag dat je weet dat het niet aan haar ligt, maar dat haar broer en zusje gewoon zó groot zijn 😁 Echte zwaargewichten zijn die twee.

Pebble’s mama: Maudi van de Kelmee
Pebble’s papa: IC Vinch van de Nijehoeve

Er is uiteraard ook nog een groepsfoto gemaakt en omdat we het niet konden laten delen we ook een blooper serie met jullie. Geniet van de foto’s!

Foto’s Pebbles

Slow motion video

De foto’s zijn geschoten met een Sony RX100 m4 camera. Hier zit ook een leuke slow motion functie op waar we ook mee geoefend hebben. Dat is nog knap lastig met zulke bewegende objecten. Als bonus hierbij wat slow motion opnames.

Als je het leuk vindt kan je de foto update van Rocky hier zien en die van Marble hier. Je kan Pebbles en de andere twee ook volgen op Instagram.

 – Vivianne & Pebbles

 

Auteur

Schrijf een reactie