Het lijkt vorige week dat we foto’s kregen van de geboorte van de twee nestjes. Van die ronde bolletjes met hun oogjes dicht. Even knipperen met je ogen en de kleintjes zijn alweer 9 weken en 6,5 week oud.

Foto’s van de cattery

Onze Brits Korthaar kittens zitten momenteel nog bij hun mama’s. Pas als ze 13 weken oud zijn zullen ze naar ons verhuizen. Omdat Rocky ietsje ouder is zal hij rond de 15 weken zijn als hij bij ons komt wonen. Van de cattery krijgen we regelmatig foto’s en filmpjes, maar de foto’s van vandaag waren weer zó mooi. Ze zijn uiteraard altijd mooi, maar ik geloof dat de drie vandaag gewoon extra veel zin had om netjes op de foto staan 😀

Pebbles

Als eerste de foto’s van de kleinste. Pebbles is nu 6,5 week oud en groeit aardig hard. Ze doet goed haar best om de achterstand op haar broertjes en zusjes in te halen en komt momenteel 20 gram per dag aan! Haar oogjes beginnen ook al wat van kleur te veranderen.

Marble

Onze lieve Marble doet het ook erg goed. Ze is nu 6,5 week en eet lekker mee. Is niet schuw van een stoeipartij met haar broertjes of zusjes. Haar oogjes veranderen al een heel klein beetje van blauw naar groen.

Rocky

Als laatste de grote broer Rocky. Hij is alweer 9 weken oud! Zijn ogen beginnen steeds bruiner te worden en hij is een beetje de grapjas van de drie…

Dat waren de foto’s alweer. Over iets meer dan een weekje gaan we ze weer zelf zien, knuffelen en met ze spelen. We kijken er zo naar uit! Momenteel zijn we de laatste dingen in huis aan het klussen. Een afscheiding op de overloop en de zolder trap, zodat ze niet per ongeluk door de open zoldertrap kunnen vallen. Ze mogen straks eerst alleen in de woonkamer, maar als ze gewend zijn mogen ze ook boven op de overloop, badkamer en werkkamer komen. Daarnaast zijn we ook nog aan het knutselen voor een nieuw tv kastje waar alle snoertjes zijn weggewerkt. Deze zal qua stijl hetzelfde zijn als onze katten klimmuur.

Benieuwd wat jullie van de foto’s vinden! Zal ik vaker foto’s blijven posten op mijn blog? Je kan onze bende van drie ook volgen op instagram.

 – Vivianne

Auteur

4 reacties

Schrijf een reactie