Als verjaardagskado kreeg ik op mijn werk 3 nagellakjes van Chanel. Ik laat jullie Verde Pastello, Giallo Napoli en Prune Dramatique zien.

De nagellak kleuren

Hoe tof is het als je alleen mannelijke collega’s hebt, ze je blog hebben gelezen en dan op nagellak jacht gaan? 🙂 De drie kleuren die ik heb gekregen zijn:

  • Chanel 590 – Verde Pastello
  • Chanel 592 – Giallo Napoli
  • Chanel 628 – Prune Dramatique

Het is allemaal Longwear nagellak van Chanel en zou dus lang moeten blijven zitten. Ik heb ze hieronder alleen geswatched en kan dus nog niet aangeven hoe lang het blijft zitten 🙂

De kwastjes lakken fijn, maar zijn niet afgerond. Daardoor lak ik wel iets minder netjes, maar niks wat een kwastje en wat nagellak remover niet kunnen fixen. De nagellak zelf is vrij vloeibaar waardoor het makkelijk in mijn nagelriemen liep. Als je daar bewust van bent en niet te dicht bij je nagelriemen begint dan is er prima mee te lakken.

Chanel 592 – Giallo Napoli

Deze gele kleur is prachtig. Ontzettend zonnig en super goed dekkend. De eerste laag dekt al bijna helemaal goed, maar voor de laatste puntjes op de i heb ik toch een tweede laagje opgedaan. Mijn Chinese licht getinte huid kleurt zomerser met deze gele kleur. Geel is voor mij of een 100% hit of een 100% mis, maar deze geel staat volgens mij wel goed 😀

Chanel 590 – Verde Pastello

Ik hou van zachte blauwe kleuren! Niet alleen omdat ze lekker zomers zijn, maar omdat het ook bij zoveel matcht. Deze mint blauwe kleur heeft 3 laagjes nodig om goed te dekken.

 

Chanel 628 – Prune Dramatique

Prune Dramatique van Chanel is een diepe paarse kleur. Hij is lastig te fotograferen en de kleur komt het beste tot zijn recht in zonlicht. Hoewel het een hele donkere kleur is, kost het zeker 3 tot 4 laagjes om hem dekkend te krijgen.

Deze Chanel nagellak kost € 25 per stuk en is onder andere online te verkrijgen. Wat vind je van deze kleuren? Heb je wel eens Chanel nagellak gehad? Mocht je benieuwd zijn wat ik nog meer in mijn collectie heb, bekijk dan mijn artikel hier.

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie