Deze maand kwam er nog veel meer nailmail binnen waaronder prachtige Lacquester UP lakjes. Ik laat je Nora, Sensuous Syringa en La Licorne Bleue zien.

Met zijn allen in de rij

Caroline heeft haar handen op wat UP pigment (Unicorn Pee) gekregen en daar zijn een paar prachtige creaties uit gekomen. In eerste instantie greep ik mis bij de eerste lakjes die gelanceerd werden. Ik wilde graag Fall in a Bottle en Nora kopen maar ze verdwenen tijdens de lancering uit mijn winkelmandje. Het was ook zo bizar druk op de site, de lakjes waren zó gewild. Enkele weken later bleek Caroline nog wat reserve lakjes ‘over’ te hebben en ik was een van de gelukkige die Nora alsnog mocht kopen 🙂

Sensuous Syringa en La Licorne Bleue heb ik tijdens de tweede lancering gekocht die speciaal voor de Facebook groep The OG UP was. Er waren 3 lakjes: Sensuous Syringa, La Licorne Bleue en La Licorne Bleue holo. Van elk lakje waren er maar 150 beschikbaar… De lancering was stipt 23.30 uur dus ik ben eerst om 22 uur naar bed gegaan met een wekker om 23.25. Het moment dat de wekker ging ben ik naar beneden gerend waar mijn laptop al klaar stond samen met mijn pinpas en Rabo Reader. Adrenaline schoot door mijn lijf waardoor ik klaar wakker was. Ik wilde niet nog eens misgrijpen.

Er zaten honderden mensen tegelijk op de site die bovenop de lakjes doken. De site werd er, uiteraard, trager door maar na heel veel refreshen, duimen, wensen en met mijn ogen de site sneller kijken kreeg ik om 23.42 de notificatie email dat mijn bestelling was gelukt. Pfieuw, ik kon weer ontspannen. Het enige wat ik toen nog hoefde te doen is wachten. En dat is nu ook voorbij!

BeautyFashionNoob

Ik heb zelf nog geen tijd gehad om swatches te maken. Daarom laat ik je in dit artikel mijn foto’s van de flesjes zelf zien en swatch foto’s van Masha (BeautyFashionNoob). Mijn swatches zullen sowieso niet zo mooi worden als die van haar 🙂

Nora – Lacquester

Deze beauty heeft een oud-roze basis kleur met het bekende Unicorn Pee pigment. Hierdoor zie je een prachtige shift van rood naar goud naar groen. Ik vind dit een prachtige kleur die zowel in de winter als de zomer heel warm staat.

Linkje naar de shop

Sensuous Syringa – Lacquester

De basiskleur van deze nagellak is roze/lilac met ook weer heel veel UP pigment.

Linkje naar de shop

Verschil Nora en Sensuous Syringa

Het is soms lastig het verschil te zien tussen Nora en Sensuous Syringa omdat ze beide richting dezelfde tint roze neigen. Maar als je ze naast elkaar vergelijkt dan is Nora meer oud roze en Sensuous Syringa meer lilac. Ter vergelijking om-en-om swatches:

La Licorne Bleue

De laatste, La Licorne Bleue. Deze lak bestaat eigenlijk in twee versies: de gewone en de holo. Ik vond het lastig kiezen maar ben toch voor de ‘gewone’ gegaan, op basis van gevoel. Hij heeft een prachtige blauwe basis en bij deze lak is de shift van het UP pigment het beste in elk soort licht te zien!

Linkje naar de shop

Nora, Sensuous Syringa, La Licorne Bleue

Ik word zelf helemaal wild van deze kleuren, al helemaal in combinatie met het UP pigment. Lastig om niet alles te kopen, gelukkig zijn ze zo uitverkocht en kan ik niet eindeloos blijven kopen 😀 Als je meer van mijn collectie wilt zien dan kan je dat hier zien en lezen. Heb jij al lakjes met het UP pigment te pakken? Wat vind je van deze Lacquester UP lakjes?

 – Vivianne

Auteur

1 Reactie

Schrijf een reactie