Vorig jaar heb ik een nagellak rek gekregen voor mijn verjaardag, wat sindsdien pronkt aan de muur in onze hal. Er staan momenteel 119 lakjes in maar dat is niet mijn hele nagellak collectie. Ik laat je zien wat er op dit moment in staat.

Volledige nagellak collectie

Naast het nagellak rek heb ik nog een laatje met ongeveer 60 nagellakjes, die wat minder gebruikt worden of minder speciaal zijn. Dat zijn bijvoorbeeld basiskleuren waaronder een heleboel tinten rood. Dit hangt er momenteel bij mij aan de muur.

Nagellak rek met de nagellak collectie van april 2018

Dit is dus eigenlijk deel 1 van mijn nagellak collectie. Maar een tweede rekjes past er niet echt bij.

Uitgelichte items

Kiko en Catrice nagellak

Dit zijn de basiskleuren die ik regelmatig gebruik. Soms wil ik ook een ‘gewoon’ kleurtje op, zonder glittertjes en dergelijke. Dan kies ik vaak uit deze rijen van mijn collectie. De meeste kleuren van Catrice heb ik van mijn schoonmoeder gekregen. Zij is ook dol op nagellak en had regelmatig wat over of heel goedkoop in kunnen slaan. Zonder haar had ik lang niet zoveel nagellak gehad!

Speciale nagellakjes

Een aantal specials die bovenin het rek staan.

Speciale glitter lijn van Kiko

Een speciale collectie van Kiko die een poosje terug uitkwam. Er waren 6 lakjes in deze lijn en ik heb ze allemaal gekocht.

Essie nagellak

Uiteraard ook een aantal Essie lakjes. Deze lakken als een van de favorieten. Ik heb vooral zachte tinten van Essie die ik makkelijk in de zomer kan dragen, maar ook nog prima voor kantoor zijn.

Lacuqester

Als afsluiter nog twee Lacquester lakjes uitlichten. Deze zijn al ietsje ouder maar nog steeds favoriet.

Mortal Coil van Lacquester

Deze heb ik van J gekregen voor mijn verjaardag in 2017. Hij heet Mortal Coil en heeft een ‘dusty blue’ basiskleur. Hij heeft veel verschillende shifts erin zitten, van rood/oranje/goud en groen. Er zitten ook hele kleine glittertjes in. Het is net het heelal op je nagels. Linkje naar Caroline haar shopNorthern Lights van Lacquester

Dit is een topcoat en dus het mooist als je hem over een andere basislak gebruikt. Ik vind hem prachtig over bijvoorbeeld een OCW black omdat de kleuren dan het mooist naar voren komen. Hij heet Pornflakes Northern Lights en het doet mij echt aan het Noorderlicht denken. Hij gaat prachtig over van groen naar blauw met flakies. Bekijk meer in de Lacquester shop.

Dat was ‘m voor nu! J kan nog wel eens zijn wenkbrauwen optrekken als ik zeg dat er wéér een nieuwe nagellak uitkomt die ik echt móet hebben. Je hebt nooit genoeg toch? Zo kocht ik laatst de Holo Hookup Box van de maand april. Er zijn zoveel kleuren mogelijk, laat staan nog met glitters en flakies en UP. Recentelijk ook nieuwe UP nagellak van Lacquester gekocht welk je in dit artikel kan zien. Wat vinden jullie van de collectie?

 – Vivianne

Auteur

1 Reactie

  1. Idd Viv je kunt nooit genoeg nagellak hebben haha. Het gemene van die mensen die nagellak maken is dat ze elke keer met weer iets nieuws op de proppen komen, hoe moeten we daar dan bestand tegen zijn. Ik heb het geprobeerd hoor, echt waar, maar helaas hihihi 😁

Schrijf een reactie