Voor het eerst kocht ik de Holo Hookup Box April. Deze maand was het thema Tulips met gastmaker Caroline. Ik deel foto’s en swatches van Alicia.

Via Caroline van Lacquester kwam ik in aanraking met deze maandelijkse box. Zij was gastmaker van de April box en dat nagellakje was zo bijzonder dat ik deze maand de box heb gekocht.

Ik heb zelf nog geen swatches kunnen maken maar er zijn zoveel mensen die dat wel hebben gedaan, die het ook beter kunnen dan ik. Dus ik laat je in dit artikel foto’s van Alicia zien. Vooral de nailart die Alicia heeft gemaakt is bijzonder. Je kan hier haar artikel lezen en alle foto’s bekijken.

CUPCAKE POLISH “SHUT YOUR TULIPS”

Van deze kleur ben ik niet helemaal zeker of hij echt staat bij mijn huidskleur. Volgens mij heeft mijn huid een gele ondertoon waardoor geel en oranje tinten niet echt matchen. Zodra ik swatches heb zal ik het laten zien.

DIFFERENT DIMENSION “TULIP MANIA”

Je kan echt niet genoeg roze hebben in je collectie. Het is een fel rood/roze kleur met lineaire holo. Krijg gelijk zin in lente!

GLISTEN & GLOW “KISS MY TULIPS”

Een wat diepere paarse kleur. Vind hem zo in het flesje niet super adembenemend maar wel leuk voor de collectie. Misschien niet gekocht als hij los had gezeten en niet onderdeel was van de box.

LACQUESTER “TULIPAZULI”

En dan deze! Zonder nailart is hij al prachtig. Er gebeurt zoveel in deze nagellak en het is een verhaal op zich.

Holo Hookup

Ben je nieuwsgierig geworden naar de maandelijkse box? Bekijk dan hier de Facebook pagina van de Holo Hookup. Hij komt elke maand uit, maar je zit niet vast aan een abonnement. En er zijn vooraf altijd veel previews wat voor lakjes er in zitten zodat je nooit voor een verrassing staat.

Naast deze lakjes kreeg ik in hetzelfde pakketje ook mijn bestelling van de Lacquester UP lakjes. Bekijk die zeker ook als je ze nog niet gezien hebt!

 – Vivianne

Auteur

1 Reactie

  1. Ze zijn mooi 😍 mijn favoriet is wel de paarse holo en die van Laquester. Zelf vind ik nail art op zulke mooie lakken altijd zonde maar die op de Laquester lak vind ik wel bij elkaar passen. Leuk geschreven Viv 😘

Schrijf een reactie