Sjoukje volg in al even via onze gedeelde passie en interesse voor Lacquester lakjes. Ze is onlangs een eigen Etsy shop begonnen met armbandjes die mij zó vrolijk maken, dat ik er zelf ook een heb gekocht.

De armbandjes van Sjoukje zijn gemaakt van borduurgaren en ze knoopt deze in leuke kleurcombinaties in de bijzonderste patroontjes. Ze is begonnen met een heleboel roze getinte versies. Gaaf toch? Ze knoopt al armbandjes vanaf dat ze 12 jaar oud is. Er waren zoveel mensen die elke keer zeiden dat ze daar eens wat mee moest gaan doen (verkopen!) dat ze besloot het gewoon te dóen.

Bij mij en mijn garderobe past iets blauws beter – ik heb al zoveel roze accessoires 😁. Niet geschoten is altijd mis, dus ik vroeg aan Sjoukje of ze toevallig wat blauws had liggen. Dat had ze! Ze was bezig met dit bandje met de combinatie van donker- en lichtblauw. Ze vroeg mijn pols maat en heeft hem toen op maat afgemaakt en opgestuurd. Hoe tof!

Het bandje draagt prettig en voelt op een of andere manier heel zomers aan. Dit armbandje doet mij denken aan vroeger. Dat je als klein meisje ook al sieraden in elkaar knutselde. Die van mij waren alleen echt niet zo leuk als die van Sjoukje ^^

Ben je benieuwd naar de bandjes van Sjoukje? Bekijk dan hier haar Etsy shop. Als er geen kleurtje tussen zit die je leuk vindt kan je haar ook altijd een berichtje sturen.

Wat vinden jullie van dit soort armbandjes? Ik vind het super tof dat Sjoukje haar eigen shop heeft opgezet en moedig haar dan graag aan door het kopen van een bandje. En heb er veel plezier van. Nu tijd voor foto’s!

Meer foto’s van Sjoukje kan je ook op haar instagram bekijken.

 – Vivianne

Auteur

Schrijf een reactie